Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

ΜΙΑ στις ΤΕΣΣΕΡΙΣ Σουηδές θα βιαστεί καθώς αυξήθηκαν τα κρούσματα κατά 500%!!!



Η Σουηδία πλέον έχει την δεύτερη θέση βιασμών παγκοσμίως, μετά την Νότιο Αφρική, όπου με 53,2 ανά 100.000 είναι κατά έξι φορές περισσότερο από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι στατιστικές πλέον δείχνουν ότι μία στις τέσσερις Σουηδές θα βιαστεί.

29 Ιανουαρίου 2013



Η Σουηδία δέχθηκε τεράστιο αριθμό Μουσουλμάνων μεταναστών με καταστροφικά αποτελέσματα.

Ο πληθυσμός της Σουηδίας αυξήθηκε από 9 εκατομμύρια σε 9,5 εκατομμύρια κατά την διάρκεια των ετών 2004–2012, κυρίως λόγω μετανάστευσης από χώρες σαν «το Αφγανιστάν, το Ιράκ και την Σομαλία». Το 16% των νεογέννητων έχουν μητέρες από μη Δυτικές χώρες. Ποσοστό απασχόλησης των μεταναστών: 54%.

Επίσης, η Σουηδία, πλέον, έχει τον δεύτερο μεγαλύτερο αριθμό βιασμών παγκοσμίως, μετά την Νότιο Αφρική, όπου με 53,2 ανά 100.000 είναι κατά έξι φορές μεγαλύτερος απ΄ ότι στις Η.Π.Α. Οι στατιστικές πλέον δείχνουν ότι μία στις τέσσερις Σουηδές θα βιαστεί.

Το 2003, οι στατιστικές βιασμών στην Σουηδία ήταν υψηλότερες με μέσο όρο το 9,24, αλλά το 2005 εκτοξεύθηκαν στο 36,8 και έως το 2008 έφτασαν το 53,2. Τώρα, πλέον, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι ακόμη μεγαλύτερο, καθώς οι Μουσουλμάνοι μετανάστες συνεχίζουν να διαμορφώνουν μεγαλύτερο ποσοστό επί του πληθυσμού.

Με τους Μουσουλμάνους να εκπροσωπούν το 77% των περιπτώσεων βιασμού, οι οποίες αυξήθηκαν παράλληλα με την μετανάστευση αυτών, το κόστος της οποίας αποδεικνύεται ότι αποτελεί επιδημία βιασμών από μία ιδεολογία που μισεί τις γυναίκες.

Οι στατιστικές στρεβλώνονται από τα αστικά κέντρα όπου οι Ισλαμιστές έποικοι συγκεντρώνονται. Στην Στοκχόλμη αυτό το καλοκαίρι υπήρξε ένας μέσος όρος των 5 βιασμών την ημέρα. Η Στοκχόλμη κατάντησε από μία Σουηδική πόλη, σε μία πόλη κατά το ένα τρίτο μεταναστών και μεταξύ ενός πέμπτου και ενός τετάρτου Μουσουλμανική.

Η Σουηδία, όπως και η υπόλοιπη Δύση, θα πρέπει να φτάσει στην προϋπόθεση ότι πρέπει να παρέχει ίσα δικαιώματα στις γυναίκες ή να έχει Μουσουλμάνους μετανάστες. Δεν μπορεί και τα δύο.

Ντάνιελ Γρήνφηλντ
Μετάφραση: Παναγιώτης Κουϊμτζίδης (Διογένειος Λέσχη)
Πηγή: Ηλεκτρονικό Περιοδικό Φρόντπέητζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.