Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Επέκταση του κράτους του Ισραήλ



στοχασμός: «Την αλήθεια δεν τολμά να την αναπαράξει κανένα παπαγαλάκι των κυκλωμάτων»!




ΕΚΑΤΟΜΒΗ! Η λέξη Ελληνική, ετυμολογικά: σφαγή εκατό βοδιών, νοηματικά: θυσία στους θεούς πολλών βοοειδών, σημασιολογικά: κάλυψη αναγκών επιβίωσης. Η σημερινή εκατόμβη εφαρμόζεται γύρω από την Παλαιστίνη, κατασφάζοντας τους πληθυσμούς με άγριο, βάρβαρο και ανήθικο μένος, για την κατάληψή της από την μια, και την επέκτασή τους από την άλλη, συκοφαντώντας δόλια τους αμυνόμενους, για χρήση δηλητηρίων ενάντια σε αμάχους. Και όλ’ αυτά, για να επιβάλουν διαχρονικά τις γενοκτονίες τους οι «περιούσιοι» παγκοσμιοποιητές, εφαρμόζοντας το σχέδιο σύμφωνα με τις βιβλικές τους εντολές, για ξεριζωμούς και γενοκτονίες πολλών λαών, όπως:


ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙ των: 1. Ελλήνων! 2. Γάλλων! 3. Ρώσων! 4. Αρμενίων! 5. Κούρδων! 6. Ινδιάνων! 7. Νέγρων! 8. Αφρικανών!
ΚΑΤΑ ΤΟ ΝΥΝ: 1. Λίβυων! 2. Σύριων! 3. Ιρακινών! 4. Τυνήσιων! 5. Αιγυπτίων! 6. Λιβανέζων! 7. Πακιστανών! 8. Και Παλαιστινίων!

Η δε ναρκωμένη κι εξαπατημένη με ημιμάθειες, παγκόσμια «διανόηση», κοιμάται τον ύπνο της ποιμνιοποιημένης νοοτροπίας της, αποδεχόμενη και την ΕΚΑΤΟΜΒΗ της ΣΥΡΙΑΣ που επίκειται, όπως το έγκλημα της ΛΙΒΥΗΣ πρόσφατα, μπροστά στην τύφλα των αυτιών, του νου και των ματιών της, συνένοχη στον εκβαρβαρισμό. «ΕΥΓΕ»! ! !

ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΩΡΑ Μετά την εξόντωση του Μπεν Αλί της Τυνησίας, του Χόσνι Μουμπάρακ της Αιγύπτου, και του Μουαμάρ Καντάφι της Λιβύης, έφτασε η ώρα και του Μπασάρ Ασάτ της Συρίας. Μη μπορώντας να κάμψουν την αντίσταση των Σύριων, οι εγκάθετοι των παγκοσμιοποιητών, με απόφαση του Ο.Η.Ε. και την εκτέλεση της Ε.Ε. δια του Ν.Α.Τ.Ο. όπως και κατά του Καντάφι, θα βομβαρδιστεί και η Συρία μέχρι διάλυσης. Και θα μείνει μόνο η Περσία, ως αυτόνομο κράτος της περιοχής, που όπου να είναι θα έχει την ίδια τύχη, για να ολοκληρωθεί το πρώτο μέρους του σχεδίου της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, μέσα στον λήθαργο της ποιμνιοποιημένης ανθρωπότητας. Μετά θα εφαρμοστεί το δεύτερο μέρος του σχεδίου που είναι ο ξεριζωμός των Παλαιστινίων, από την περιοχή, από Ευφράτη μέχρι Νείλο και από Κύπρο μέχρι Ερυθρά θάλασσα, πάντα κατά τα γραφόμενα της βίβλου που εφαρμόζονται με ακρίβεια όπως: Βίβλος,
ΓΕΝΕΣΙΣ:
ιε΄ 18. Την ημέραν εκείνην έκαμε διαθήκην ο Κύριος προς τον Άβραμ λέγων, Εις το σπέρμα σου έδωκα την γήν ταύτην, από του ποταμού της Αιγύπτου έως του μεγάλου ποταμού Ευφράτου.
ΗΣΑΙΑΣ:
- ιθ΄ 1. Ιδού ο Κύριος επιβαίνει επί νεφέλης κούφης, και θέλει επέλθει επί την Αίγυπτον, και τα είδωλα της Αιγύπτου θέλουσι σεισθεί από προσώπου αυτού και η καρδία της Αιγύπτου διαλυθεί εν μέσω αυτής. 2. Και θέλει σηκώσει Αιγυπτίους κατά Αιγυπτίων και πολεμήσει έκαστος κατά του αδελφού αυτού και κατά τον πλησίων αυτού.

- θ΄ 11, Δια τούτο, ο Κύριος θέλει τους Σύριους έμπροσθεν και τους Φιλισταίους όπισθεν, και θέλουσι καταφύγει τον Ισραήλ.

- ι΄ 5, Ουαί εις τον Ασσύριον την ράβδον του θυμού μου, αν και η εν τη χειρί αυτού μάστιξ είναι η οργή μου!

- ιδ΄ 25, Ώμοσεν ο Κύριος των δυνάμεων, λέγων, να συντρίψω τον Ασσύριον εν τη γη μου, και να καταπατήσω αυτόν επί των ορέων μου.



Παν Ελλήνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.