Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Δηλώσεις Γεωργιάδη που παρεξηγήθηκαν σκοπίμως;



Στον Ιστότοπο Οδηγός Αγοράς Θεσσαλονίκης (κάντε κλικ για να δείτε), αναρτήθηκε το εν λόγω άρθρο, που αναδημοσιεύω παρακάτω. Όμως κάθε τι που δημοσιεύεται, εμπίπτει και στην κριτική του καθενός και άρα ΚΑΙ στην δική μου. Δείτε λοιπόν...

Κυνική ομολογία Γεωργιάδη: «Χρησιμοποιήσαμε ως δικαιολογία τον μπαμπούλα της δόσης και της χρεοκοπίας»

 


“ Αποκαλύψεις Γεωργιάδη για την επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού από την κυβέρνηση Σαμαρά ”

 

Τα στελέχη της λαομίσητης κυβέρνησης Σαμαρά το λένε πια ανοικτά: “Χρησιμοποιήσαμε τον μπαμπούλα της δόσης και της χρεοκοπίας ως δικαιολογία για να εξαθλιώσουμε τον ελληνικό λαό”.


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό: ”Το μεγαλύτερο αίσχος του πολιτικού μας συστήματος είναι ότι για να κάνουμε αυτά που είχαμε αποφασίσει σε διάφορους τομείς, προτιμήσαμε να τα βάλουμε στο μνημόνιο και να παρουσιάσουμε στον ελληνικό λαό τον μπαμπούλα της δόσης ή της χρεωκοπίας ως δικαιολογία για να κάνουμε τα αυτονόητα. Έχει έρθει η ώρα να αλλάξουμε σελίδα. Ξεχάστε το μνημόνιο, ξεχάστε την τρόικα”.

Τι ομολογεί ο κύριος Γεωργιάδης; Ότι η κυβέρνηση Σαμαρά υφάρπαξε την ψήφο του ελληνικού λαού, αφού δεν υπήρξε ποτέ διατεθειμένη να διαπραγματευτεί με τους δανειστές. Ο κύριος Γεωργιάδης αποκαλύπτει επισης ότι η εκτόξευση της ανεργίας, η μείωση των μισθών και των συντάξεων, η καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων, η διάλυση της υγείας και της παιδείας, η εξαθλίωση του ελληνικού λαού ήταν επιλογές και πολιτικές αποφάσεις της κυβέρνησης Σαμαρά που χρησιμοποίησε ως πρόσχημα το μνημόνιο. Το χειρότερο είναι ότι αποκαλύπτει πως η απειλή της μη είσπραξης των δόσεων ή της χρεοκοπίας εντάχθηκε στη συντονισμένη επιχείρηση κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού. Επίσης αποκαλύπτει ότι η λαοκτόνα πολιτική της κυβέρνησης ήταν στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά να μπει στο καταστροφικό μνημόνιο.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ για να ακούσετε την κυνική ομολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.




Όπως πολύ καλά μπορεί κανείς να διαβάσει, η κυβέρνηση Σαμαρά αναφέρεται ως λαομίσητη παρ' όλο που έχει την πλειοψηφία, την οποία κι εγώ απεχθάνομαι, αλλά θέλω να λέω ορισμένα πράγματα που ισχύουν.

Η κοπτοραπτική όμως, σε συγκεκριμένα γεγονότα, κάθε άλλο παρά ωφελεί, εκτός κι αν κάποιος θέλει να λαϊκίσει, και τουτέστιν να συνεχίζει να υποστηρίζει το όλο πολιτικό σύστημα της διαφοράς, της σαπίλας, των εντυπώσεων και ΟΧΙ της αλήθειας. Εάν λοιπόν θέλουμε κάποτε σε αυτήν την χώρα να αποκτήσουμε πολιτικούς και ανάλογο σύστημα που θα μας σέβεται, θα πρέπει να σεβόμαστε κι εμείς ΠΡΩΤΑ απ' όλα τον εαυτό μας, και εν συνεχεία τους αναγνώστες μας.

Έτσι λοιπόν, στην απομαγνητοφώνηση που έκαναν οι κύριοι αρθρογράφοι (γιατί μέχρι στιγμής δεν ξέρω ποιοι είναι) φαίνεται καθαρά ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι, ορισμένα πράγματα που έγιναν ΝΟΜΟΙ κατά το παρελθόν, ΔΕΝ εφαρμόσθηκαν λόγω αντιδράσεων από συνδικαλιστές και λοιπούς, και έτσι έμειναν στην ουσία στο "συρτάρι", όπου έπρεπε τελικώς να μπει στην μέση το μνημόνιο και ακολούθως να αρχίζουν να εφαρμόζονται. ΑΥΤΟ λέει και ο καθείς μπορεί να το αντιληφθεί.

Επιπτέλους, τελειώστε με τον λαϊκισμό! Δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί που τον εφαρμόζουν (γιατί μας θεωρούν ΒΟΔΙΑ) αλλά και εμείς οι ίδιοι. Ας μάθουμε να σκεφτόμαστε ΜΟΝΟΙ μας, και θα δείτε ότι ΟΛΑ θα αλλάξουν γύρω μας προς το θετικότερο. ΟΛΑ.

Οδυσσεύς Θαλασσινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.