Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Δολία η χρεωκοπία της Ελλάδος - Ανακοίνωση Επιτροπής Ενημερώσεως επί την Εθνικών Θεμάτων




Ανακοίνωση
Της Επιτροπής Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων
(Ε.Ε.Ε.Θ.)

Η Ε.Ε.Ε.Θ., παρακολουθούσα με έκδηλη ανησυχία την προΐουσα πορεία της πατρίδας προς την απόλυτο ηθική, οικονομική και εθνική χρεωκοπία, αισθάνεται την εθνική υποχρέωση να επισημάνει τους διαγραφομένους κινδύνους τους οποίους φαίνεται να μη λαμβάνουν σοβαρά υπ’ όψη τους όλοι οι παράγοντες του πολιτικού συστήματος το οποίο ασθενεί βαρέως.
Είναι σε όλους γνωστό ότι μια από τις σοβαρές παθογένειες του πολιτικού μας συστήματος είναι και η ατιμωρησία, η οποία διέπει το δημόσιο βίο της χώρας, όλων εκείνων, οι οποίοι κατά καιρούς καταχράστηκαν ποικιλοτρόπως το δημόσιο χρήμα.
Είναι γνωστό επίσης στους πάντες και ομολογούμενο από τους ίδιους τους εναλλασσόμενους τω κυβερνώντες ότι η εθνική μας κυριαρχία και η λαϊκή κυριαρχία υπέστησαν ακρωτηριασμό μετά τη δολία χρεωκοπία της Ελλάδας και την παράδοσή της στις «Αγορές» και στο Δ.Ν.Τ.
Το εθνοκτόνο και κοινωνιοκτόνο αυτό γεγονός επισημάνθηκε από πλείστους όσους Παράγοντες του εσωτερικού και του εξωτερικού, οι οποίοι έκαναν και κάνουν λόγο για τη μετατροπή της πατρίδας μας σε πειραματόζωο προπομπός αυτής της δόλιας χρεωκοπίας – για την οποία υπάρχουν και σχετικές συνεντεύξεις που είδαν το φως της δημοσιότητας – η παραποίηση και η διόγκωση των δημοσιονομικών δεδομένων της χώρας από την ΕΛΕΤΑΤ.
Πρόκειται για την Υπηρεσία, της οποίας ο μετακληθείς από το Δ.Ν.Τ. κ. Γεωργίου ανέλαβε την Προεδρεία του Δ.Σ.
Ο εν λόγω Πρόεδρος, στην προσπάθειά του να διογκώσει το εθνικό έλλειμμα ήρθε σε σύγκρουση τόσο με την ειδική καθηγήτρια και αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γεωργαντά όσο και με τον διευθυντή του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους κ. Λογοθέτη που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σ’ αυτό το εθνικό έγκλημα. Αποτέλεσμα αυτής της συγκρούσεως υπήρξε η προσφυγή τους στη Δικαιοσύνη η οποία καταδίκασε τον Πρόεδρο κ. Γεωργίου. Σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση, ο διευθυντής του Γενικού Λογιστηρίου και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΕΤΑΤ κ. Λογοθέτης δήλωσε ότι η ζημιά της Ελλάδας από αυτή τη δόλια χρεωκοπία ανέρχεται σε 210 (διακόσια δέκα) – δις ευρώ! (τηλεοπτικός σταθμός «Kontra» Σάββατο 29 Αυγούστου, εκπομπή «Το Μαξίμου Ακούει;»).
Και ενώ αυτή η εθνική υπόθεση βρίσκεται σε εκκρεμοδικία, ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία ερευνά επιτέλους αυτή την υπόθεση, εντελώς απαραδέκτως έρχεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία με επιστολή της στην κυβέρνηση απαιτεί να παύσει η Δικαιοσύνη να ερευνήσει και να ολοκληρώσει την έρευνα. Παραλλήλως, επεμβαίνει ιταμά και προκλητικά στο έργο της Δικαιοσύνης αξιώνουσα την αθώωση του κ. Γεωργίου!
Η Ε.Ε.Ε.Θ., θεωρεί αυτή την επέμβαση των «εταίρων» όχι μόνο αδιανόητη από κάθε άποψη, αλλά και ως ευρισκόμενη σε κατάφορη παραβίαση του άρθρου 2 της οικουμενικής Διακηρύξεως του Ο.Η.Ε., το οποίο κατοχυρώνει την εθνική κυριαρχία των κρατών μελών. Η Ε.Ε.Ε.Θ. θέλει να πιστεύει ότι επιτέλους η Ελληνική Δικαιοσύνη θα φέρει εις πέρας αυτό το εθνικό της καθήκον και ότι η κυβέρνηση θ’ αποκρούσει τον πρόδηλο εκβιασμό της κομισιόν..
Η Ε.Ε.ΕΘ. εκφράζει τη θλίψη της παρακολουθούσα τις δηλώσεις και τη συμπεριφορά κομμάτων και δημοσιογράφων, οι οποίοι τάσσονται αδιστάκτως και προκλητικώς υπέρ των αντιδημοκρατικών και αντισυνταγματικών αξιώσεων των «εταίρων», οι οποίοι παραβίασαν τα εσκαμμένα της νομιμότητος και παραχάραξαν την έννοια του Ελληνικού Κράτους.
Επειδή οι πάντες δηλώνουν υποκριτικά ότι επιζητούν την ανεύρεση της αλήθειας – την οποίαν παρασκηνιακώς καταπολεμούν – η Ε.Ε.Ε.Θ. προτείνει στην ΕΣΥΕΑ να οργανώσει μια συνέντευξη Τύπου στην οποία θα είναι καλεσμένοι οι γνωρίζοντες το θέμα: Η καθηγήτρια Γεωργαντά και ο διευθυντής Λογοθέτης.
Είναι αυτονόητο ότι όσοι διατείνονται ότι αναζητούν την αλήθεια είναι υποχρεωμένοι να τους καλούν στις εκπομπές τους. Καταλήγοντας η Ε.Ε.Ε.Θ., αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει προς το έθνος των Ελλήνων, την αγωνία της για τα δεινά που το αναμένουν, καλώντας τους απανταχού Έλληνες να το υπερασπίσουν.
Το γεγονός ότι η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κάνει στροφή 180ο και να δηλώσει ότι «τα στατιστικά δεδομένα είναι εντάξει», σημαίνει ότι εκβιάστηκε από τους «εταίρους».
Αυτός ο εκβιασμός θα κρατήσει ολόκληρο τον αιώνα!
Θα το ανεχθούμε!
Ιδού στάδιο λαμπρόν της Ελληνικής Δικαιοσύνης και η υποχρέωση των Ελλήνων – μη γραικύλων – ν’ αντισταθούν.

                                                                     Αθήνα 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Γραμματέας                                                            Ο Πρόεδρος
   Α. Σύρμας                                                Πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.