Κυριακή 3 Απριλίου 2016

Γερμανοεβραία αριστερή «αντιρατσίστρια», με ρίζες από την Στάζι, πρόγραμματίζει την καταστροφή της Γερμανικής Εθνικότητος


Η Ανέττα Καχάνε

5 Οκτωβρίου 2015


Για την επαγγελματία Γερμανοεβραία «αντιρατσίστρια» Ανέττα Καχάνε, η τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ καλή, καθώς μία από τις πολλές οργανώσεις της σχεδίασε να ηγηθεί της εκστρατείας κλεισίματος της αντίθετης απόψεως επί του ζητήματος της μεταναστευτικής εισβολής στην Προσωποβίβλο (Facebook).


Η παρούσα πάταξη της ελεύθερης έκφρασης στην Προσωποβίβλο είναι μία από τις υψηλότερης προτεραιότητες της κυβερνήσεως κατόπιν μίας συναντήσεως μεταξύ της Αγγέλας Μέρκελ και του Μαρκ Ζούκενμπεργκ (δείτε εδώ), το οποίο σημαίνει ότι εφεξής οποιαδήποτε κατάκριση της μεταναστευτικής εισβολής θα καταστέλλεται αυστηρότατα. Μια τέτοια μεγάλη πρωτοβουλία χρειάζεται έναν στρατό από αφοσιωμένους και εμπίστους λειτουργούς, οπότε ΠΟΙΑ άραγε η καλύτερη από την δεσποινίδα Καχάνε και το Δίκτυό της Ενάντια στους Ναζί («Netz gegen Nazis») το οποίο και φανερώνει ότι εννοούν αυτό που κάνουν; Αυτό γίνεται για να καταστεί σαφές προς κάθε Γερμανό πολίτη να λάβει το μήνυμα που η κυβέρνηση κατηγόρησε τον ηγέτη του κινήματος «ΠΕΓΙΔΑ» (P.E.G.I.D.A.: Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes – Πατριώτες Ευρωπαίοι Ενάντια στην Ισλαμοποίηση της Δύσεως) για εχθρικά σχόλια που έκανε έναντι της μετανάστευσης στην Προσωποβίβλο.



Στον προσοδοφόρο τομέα του αντιρατσισμού, η Ανέττα Καχάνε είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα δαιμόνιο και διορατικό πρόσωπο. Αντιλήφθηκε πολύ σύντομα από πολλούς άλλους, ότι θα ρεύσουν τεράστια ποσά χρημάτων ανασκευάζοντας τις ανησυχίες του κοινού σχετικώς με την μετανάστευση σε «νεοναζιστικές» φοβίες, και εργάσθηκε σκληρά για να εκτοξεύσει αυτήν την επιχείρηση και να την μετατρέψει σε μία μηχανή εισροής χρημάτων την σήμερον.

Όπως πολλοί άλλοι Εβραίοι ηγέτες στην Ευρώπη αυτήν την περίοδο, η Καχάνε είναι εξαιρετικά θρασύτατη στην έκφραση της επιθυμίας της για την καταστροφή της Ευρώπης των Λευκών. «Πρέπει να αλλάξετε πράγματι την πολιτική μετανάστευσης ΕΝΤΟΣ της Ευρώπης. Είναι πολύ σημαντικό. Χρειάζεται να προσαρμόσετε το εκπαιδευτικό σύστημα και την αυτοκατανόηση των κρατών. Δεν υπάρχουν πλέον μόνο λευκοί ή μόνον Σουηδοί ή μόνον Πορτογάλοι ή μόνον Γερμανοί. Υπάρχουν πολυπολιτισμικά μέρη στον κόσμο.» (Δείτε την παρακάτω εικονοσκόπηση):



Ήταν η δημιουργία του ιδρύματός της, ονόματι Ίδρυμα Αμαντιώ Αντώνιο (δείτε εδώ), το 1988, το οποίο αποτέλεσε την αφετηρία της προς την δόξα. Αυτή η καλοθεμελιωμένη βιτρίνα σκοπεύει να στιγματίσει και να δυσφημίσει οποιαδήποτε αντίσταση των Λευκών στην λαθρομετανάστευση, χαρακτηρίζοντάς την ως «νεοναζιστική» και συνεργάζεται στενά με περιοδικά όπως το Στερν και το Ντι Βελτ γι’ αυτό. Διαπλασμένο μετά την εκστρατεία του Στήβεν Λώρενς στο Ηνωμένο Βασίλειο, λαμβάνει πακτωλούς χρημάτων από την Γερμανική κυβέρνηση, την Ε.Ε. και έναν φορέα διεθνών ΜΚΟ που συμπεριλαμβάνει το Ίδρυμα Φορντ.

Η εργασία της απέκτησε τεράστια απήχηση, και είναι συχνά φιλοξενούμενη από διάφορα ΜΜΕ για τις απόψεις της. Δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εκτός, ίσως, όταν υπάρξει ένα συγκεκριμένο ζήτημα.

Και αυτό είναι ο ρόλος της ως πληροφοριοδότης της ΣΤΑΖΙ ή του Ανατολικογερμανικού Υπουργείου Ασφαλείας, μεταξύ των ετών 1975 και 1982. Από την ηλικία των δεκαεννέα, η Καχάνε – με τον κωδικό «Βικτώρια» – ήταν μία αφοσιωμένη πληροφοριοδότης (inoffizielle Mitarbeiter – ΙΜ) και υπέβαλε μηνιαίες μυστικές αναφορές σχετικώς με την πολιτική αξιοπιστία δεκάδων συμμαθητών της, δημοσιογράφων, ηθοποιών και συγγραφέων με τους οποίους σχετιζόταν

Ο φάκελός της δείχνει ότι η δράση της ήταν ένθερμη και υπεύθυνη. Ο ρόλος της ως αξιόπιστη πληροφοριοδότης στον κρατικό μηχανισμό σήμαινε προνόμια που δεν παρέχονταν σε κοινούς Ανατολικογερμανούς, όπως τα ταξίδια στο εξωτερικό. Στην Ανατολικογερμανική Πρεσβεία στην Μοζαμβίκη εργάσθηκε ως μεταφράστρια και πληροφορούσε τους εκεί συνεργάτες της. Πληρωνόταν ΚΑΙ σε χρήμα ΚΑΙ σε «δωράκια» για τις υπηρεσίες της.

Συνεργάτες σαν την Καχάνε απέκτησαν τρομακτική δύναμη. Η κατάκριση του κατεστημένου με σπρέυ ή γραφφίτι ή ακόμη και γραπτώς μπορούσε να οδηγήσει σε πολυετή φυλάκιση και καταναγκαστικά έργα. Μία λάθος λέξη στην λάθος στιγμή και μια σταδιοδρομία θα μπορούσε να καταβαραθρωθεί μία για πάντα.

Φράνσις Κάρρ Μπέγκμπυ (Πηγή
Μετάφραση: Παναγιώτης Κουϊμτζίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.