Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Γερμανία: Φοιτητής, ακτιβιστής υπέρμαχος των λαθρομεταναστών, μαχαιρώθηκε μπροστά σε πιτσαρία.



Δρέσδη – Στυγνό μαχαίρωμα στην περιοχή Νόυσταντ της Δρέσδης, όπου έξι έως οκτώ άνδρες εφόρμησαν και μαχαίρωσαν τον φοιτητή Γιούλιους Τζ., ετών 29, στις 4:20 τα ξημερώματα στην οδό Αλάουν της Δρέσδης.

Ένας εκπρόσωπος της Αστυνομίας είπε τα εξής «Επτά περιπολικά ερεύνησαν αμέσως τα πέριξ, δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Σύμφωνα με μάρτυρες, οι επιτιθέμενοι λέγεται ότι ήταν Βορειοαφρικανοί».

Η Μπιλντ βρήκε τον φοιτητή, ο οποίος προερχόταν από το Πφαλτς, στο νοσοκομείο: «Δεν ξέρω γιατί δέχθηκα επίθεση. Περίμενα απέναντι από την πιτσαρία δύο φίλους μου που έφεραν κάτι να φάμε και βγήκαμε από την παμπ για να επιστρέψουμε σπίτι».

Οι επιτιθέμενοι δεν απαίτησαν κάτι, δεν είπαν τίποτε. «Έχω δύο πληγές από μαχαίρι στην πλάτη μου. Μπορεί να ήθελαν να με κλέψουν αλλά δεν το κατάφεραν».

Κάποιος υπάλληλος της πιτσαρίας είπε στην Μπιλντ: «Οι δράστες ήταν Άραβες».

Ο Γιούλιους Τζ. φητεί επί πέντε έτη στην βιομηχανική μηχανική στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δρέσδης, και είναι υπέρμαχος των προσφύγων. «Αυτό με λυπεί, το ότι δέχθηκα επίθεση ακριβώς από αυτούς τους ανθρώπους». Η αστυνομία, πάραυτα, δεν έχει αποδείξεις ότι οι επιτιθέμενοι μπορεί να ήταν πρόσφυγες.

Μετάφραση (από Αγγλικά): Παναγιώτης Κουϊμτζίδης

Πηγές:
1)
Bild.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.