Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Κατακεραυνώνει το σάπιο πελατειακό σύστημα της Ελλάδας που βασίλευσε 40 χρόνια


Γράφει ο πολίτης Π. Λ. Παπαγαρυφάλλου
Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως
επί των Εθνικών Θεμάτων


Για το βιογραφικό του Π. Κ. Παπαγαρυφάλλου δείτε εδώ.

Οι πάντες το γνώριζαν, οι πάντες το απομυζούσαν και οι πάντες το υπηρετούσαν. Ματαίως ο γράφων επί τρεις δεκαετίες το καυτηρίαζε και το αποκάλυπτε εν μέσω της χυδαίας σιωπής του σάπιου πολιτικού συστήματος της οικογενειοκρατίας.
Εν όψει αυτού του εκφυλισμένου συστήματος ο γράφων απείχε από τις εκλογές ή ψήφιζε λευκό. Οι κάλπες γέμιζαν από ψηφοδέλτια των ΚΟΠΡΙΤΩΝ, τα οποία ανέρχονταν σε εκατομμύρια.

Να, το πιο πρόσφατο γεγονός: Στις 22-3-2007, το Ινστιτούτο της Γ.Σ.Ε.Ε., δημοσίευσε την έρευνά του, σύμφωνα με την οποία στον ευρύτερο δημόσιο τομέα στις αρχές του 2007 υπήρχαν 1.005.000 – ένα εκατομμύριο πέντε χιλιάδες υπάλληλοι (βλ. «ΕΣΤΙΑ», της 22-3-2007). Ο γράφων έκανε τότε τον εξής απλό συλλογισμό: Κάθε υπάλληλος αντιπροσώπευε τρεις τουλάχιστον ψήφους (Πατέρας και μητέρα ή και αδέλφια).

Άρα, έγραφα τότε: 1.000.000 x 3 = 3.000.000 ψήφους στα σάπια και πρόστυχα και χυδαία κόμματα της εξουσίας, τα οποία έκλεβαν τη μερίδα του λέοντος. Άρα η ψήφος του γράφοντος ήταν άχρηστη.

Ήταν τόσο πρόστυχο και τόσο πολιτικά πρόστυχοι, οι στυλοβάτες αυτού του εκφυλισμένου συστήματος, ώστε, από σχετική έρευνα της «Καθημερινής», της 22-1-1998, προέκυψε ότι 20.000 – είκοσι χιλιάδες ψηφοφόροι – ήταν γραμμένοι ταυτόχρονα μέλη του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Αυτή την προστυχιά καυτηρίαζε ο γράφων με τούτους τους στίχους του Γ. Σουρή: «Πουλούσατε την ψήφο σας αντί του αργυρίου σαν πρόστυχοι ντελάληδες του Αναβρυτηρίου».

Ποιος, πως και πότε θα δικαστούν οι κομματικοί νταβατζήδες και οι αίσχιστοι πολιτικοί κοπρίτες;

Το τραγικό όμως είναι ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βαδίζει στα σάπια ίδια σανίδια και μπαίνει στους ίδιους κομματικούς βόθρους.

Αθήνα 20/07/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.