Τρίτη 6 Μαΐου 2014

DefenceNet: Σαν στο σπίτι του ο Α.Γεωργιάδης: Εισέβαλε ακάλεστος στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ και άρπαξε το μικρόφωνο καλεσμένου! (vid)

Την συγκεκριμένη ανάρτηση την είδα στο ιστολόγιο Defence Net, και συγκεκριμένα εδώ. Και επειδή κανείς στον κόσμο δεν είναι άνευ κριτικής θα κάνω και την δική μου. Αλλά δείτε πρώτα τι λέει:






Σαν στο σπίτι του ο Α.Γεωργιάδης: Εισέβαλε ακάλεστος στο στούντιο της ΝΕΡΙΤ και άρπαξε το μικρόφωνο καλεσμένου! (vid)









Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης νοιώθει τόσο άνετα σαν να βρίσκεται στο σπίτι του! Αφού εισέβαλε στο πλατώ όπου μεταδιδόταν ζωντανά η εκπομπή «Έξι Δέκα» στη ΝΕΡΙΤ, πήρε το μικρόφωνο του Χρήστου Μέγα γιατί έπρεπε να...πλέξει το εγκώμιο του διοικητή του ΟΓΑ, Ξενοφώντα Βεργίνη, ενώ οι παρευρισκόμενοι τον κοιτούσαν απολύτως αιφνιδιασμένοι.


 Και τώρα ο σχολιασμός: Πουθενά δεν είδα στην εικονοσκόπηση (ή βαρβαριστί βίντεο) να "εισβάλλει" ο Γεωργιάδης στον τηλεθάλαμο (ή βαρβαριστί στούντιο) της εκπομπής. Ήταν να φύγει ένας καλεσμένος, να μπει ο ίδιος, και πήρε όμορφα και ωραία το μικρόφωνο από τον αποχωρούντα και έκανε κάποιες δηλώσεις. Τώρα, αυτό που λέει το ιστολόγιο, ότι ο Γεωργιάδης "έπλεξε το εγκώμιο του διοικητή του ΟΓΑ", με αφήνει αδιάφορο, καθώς είναι κάτι που ο καθείς μπορεί να το κρίνει, από το ΕΡΓΟ που θα αφήσει ο κύριος Βεργίνης.

Επίσης, δεν είδα κανέναν από τους καλεσμένους ή τους δημοσιογράφους να τον κοιτούν αιφνιδιασμένοι, καθώς ΔΕΝ πετάχτηκε από το πουθενά.Έχω την αίσθηση ότι μερικά ιστολόγια για να πάρουν λίγα κλικάκια, εφευρίσκουν θέμα από το πουθενά. Συγχαρητήρια κύριοι. Συνεχίστε έτσι, αλλά μην τσιρίζετε μετά γιατί το πολιτικό σύστημα πάει χάλια. Είναι διότι το υποστηρίζετε, ίσως και χωρίς να το θέλετε. Μετατρέπεστε σε ένα προπαγανδιστικό μέσο αντί να πείτε την αλήθεια.

Οδυσσέας Θαλασσινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.