Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Ρότσιλδ: Τραπεζίτης του κόσμου.

Λος Άντζελες Τάιμς. Αρθρογράφος ένας Μπερνστάιν και το άρθρο ένας επικήδειος «ύμνος» στον Γκάι Ντε Ρότσιδλ, πατριάρχη της Τραπεζικής Δυναστείας... που φυσικά κανένας αντικαπιταλιστής... «δεν» γνωρίζει. Μαθαίνουμε λοιπόν:«Για ολόκληρες γενιές oι Ρότσιλδ ήταν οικονομικοί σύμβουλοι της Ευρωπαϊκής Μοναρχίας...».
(Δική μου «μετάφραση»... Τους δάνειζαν και μετά τους εκβίαζαν να μπουν σε πόλεμο ή να κατακτήσουν νέες χώρες για να βρουν να τους ξεπληρώσουν.) Ούτε που τους ήξερε ο Μαρξ που ζούσε και στην Αγγλία και στην Γαλλία όταν οι Ρότσιλδ τίναζαν στον αέρα την Τράπεζα της Αγγλίας.«Η οικογένεια έγινε η πλουσιότερη και πιο ισχυρή στον κόσμο».
(...όμως καμία αναφορά δεν υπάρχει στα χιλιάδες αντικαπιταλιστικά βιβλία... που συμπτωματικά έγραφαν περιούσιοι «αντικαπιταλιστές»).

«Ηγούνταν επενδύσεων σε εταιρίες όπως η Μισελέν (Michelin), η Ντε Μπηρς (De Beers – η μεγαλύτερη στην εξόρυξη χρυσού και διαμαντιών) και στην Άι Μπι Εμ (IBM), εξόρυξη πετρελαίων στη Σαχάρα, σιδήρου στη Μαυριτανία , μολύβδου στο Περού καθώς και σε σαλέ σκι στις Άλπεις.

«Ο Γκάι συμβούλευε και τον Ντε Γκωλ και ήταν πολύ κοντά και στoν Ζωρζ Πομπιντού».

«Ήταν αρχηγός της Γαλλικής Εβραικής Κοινότας».Τι σύμπτωση; Και στην Αγγλία σε Ρότσιλδ απευθύνθηκε η διακήρυξη Μπάλφουρ, με την οποία αποφασίστηκε η ίδρυση του Ισραήλ.

Και στην Παλαιστίνη το 1924 πάλι ένας Ρότσιλδ ίδρυσε την Ένωση Εβραϊκού Εποικισμού της Παλαιστίνης.

Και τι σύμπτωση! Και στην Ελλάδα την Ισραηλιτική κοινότητα πάλι ένας Ρότσιλδ την ίδρυσε.

Πόσες φορές ακούσατε τη λέξη Ρότσιλδ από την Παπαρήγα, τον Κουτσούμπα, τον Κωνσταντίνου, τον Κύρκο, τον Παπανδρέου, τον Τσίπρα, τον Δραγασάκη, τον Θεοδωράκη, τον Μητσοτάκη;

Όχι ότι επειδή κάποιοι ανέφεραν τους Ρότσιλδ για να κερδίσουν την ψήφο συγκεκριμένων ψηφοφόρων... σημαίνει ότι κάτι έγινε...

Απλά για να καταλάβουμε πως παίζεται το παιχνίδι...

Σημείωση: Ένας από τους πιο ισχυρούς Ρότσιλδ... παντρεύτηκε την πρώτη του ξαδέρφη!

Η ανωμαλία με την οποία ποτίζουν την ανθρωπότητα τα ΜΜΕ που ελέγχονται από αυτούς... δεν είναι τυχαία τελικά...

Τέλος σε μία βιογραφία του Νέηθαν Μάγιερ Ρότσιλδ... αναφέρεται ο Τραπεζίτης του Κόσμου... αλλά ούτε που τον ήξερε ο Μαρξ.Kι ο Λόρδος Μπάιρον, «άρχοντα του κόσμου» τον αποκαλούσε...

Αρθρογράφος: Σίμος Σταυρακίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλείσθε να μην γράφετε υβριστικά σχόλια, διότι θα διαγράφονται.